San LorenzoWat zijn de specificaties van gegalvaniseerde vierkante buizenKwaliteitsclassificatie van

vrijgavetijd:2022-06-23 21:51:26 Post gebruiker:256HP158312377 Paginaweergaven:489

Kerntips:San Lorenzo,dikte van de zinklaag: er is een groot verschil tussen koudgegalvaniseerde vierkante pijp en hete gegalvaniseerde vierka

dikte van de zinklaag: er is een groot verschil tussen koudgegalvaniseerde vierkante pijp en hete gegalvaniseerde vierkante pijp in galvanisatieproces; Koud gegalvaniseerde vierkante pijpen zijn vatbaar voor &UL; Elektrische verbranding ^ rdquo; De kleur van dit deel is grijs en de zinklaag is dik. Het is gemakkelijk om een huidige dode hoek te vormen op de hoek, wat resulteert in een onder stroom gebied. De zinklaag in dit deel is dun, en er is geen zinklaag bevestigd a an de koude gegalvaniseerde vierkante pijp. De koudgegalvaniseerde vierkante pijp heeft geen zinkklomp en kan als geheel worden ingekapseld,San LorenzoPrijs van gegalvaniseerde naadloze stalen buizen, maar de totale zinklaag is dun en de dikte van de buitenste wand van zink is μ m-μ m de schijf ; De buitenmuren van de gegalvaniseerde vierkante buis met een hete dip worden bevestigd met een zinklaag, maar de totale zinklaag is dik, en de dikte van de zinklaag op de binnenste en buitenste wanden van de vierkante buis is -mu; M boven. De aard van QB vierkante buis!

Na chemische beitsing kan de vierkante buis goed worden beschermd door elektrolyse. Dit zijn eenvoudige manieren om de levensduur van de vierkante buis te verlengen, We hoeven alleen te behandelen volgens deze, zodat de vierkante buis kan ons grote hulp bij het gebruik proces. De koude gegalvaniseerde vierkante buis is het principe van koud galvaniseren op de vierkante buis gebruikt om de vierkante buis corrosie prestaties. Anders dan het galvaniseren van hete dip, wordt de koudgalvaniseringscoating hoofdzakelijk uitgevoerd volgens het elektrochemische principe. Daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat zinkpoeder en staal voldoende zijn, wat resulteert in het verschil tussen elektroden, zodat de eisen voor de behandeling van het oppervlak van staal zeer hoog zijn.

San Lorenzoroestvrij staal qb vierkante pijp voor het transport van vloeistof,San LorenzoDN32 gegalvaniseerde vierkante buis, Standard No.: gbt-. De representatieve materialen zijn Cr crni crni cr crninb, crnimo, enz., die voornamelijk worden gebruikt voor het vervoer van corrosieve media onder lage druk.

Het gietijzer verwijst naar het product dat is vervaardigd door het smelten van ijzererts in hoogoven. Het wordt voornamelijk gebruikt voor de vervaardiging van staal en voor het gieten van vierkant. Giet het gietijzer in de smeltoven om gietijzer (vloeibaar) te verkrijgen en giet het gietijzer in een gietbuis van vierkant. Dit soort gietijzer heet gietijzer.

MandaalNa chemische beitsing kan de vierkante buis goed worden beschermd door elektrolyse. Dit zijn eenvoudige manieren om de levensduur van de vierkante buis te verlengen, We hoeven alleen te behandelen volgens deze zodat de vierkante buis kan ons grote hulp bij het gebruik proces. De koude gegalvaniseerde vierkante buis is het principe van koud galvaniseren op de vierkante buis gebruikt om de vierkante buis corrosie prestaties. Anders dan het galvaniseren van hete dip, wordt de koudgalvaniseringscoating hoofdzakelijk uitgevoerd volgens het elektrochemische principe. Daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat zinkpoeder en staal voldoende zijn, wat resulteert in het verschil tussen elektroden, zodat de eisen voor de behandeling van het oppervlak van staal zeer hoog zijn.

Machinebouw, elektriciteitscentrales, landbouw- en chemische machines, glazen gordijnen, auto-chassis, vliegvelden, ketelbouw, snelwegen, woningbouw, drukvaten, olieopslagtanks, bruggen, krachtcentrales, zware transportmachines en andere gelaste constructieonderdelen met een hoge belasting, enz. Procesclassificatie: volgens het productieproces worden vierkante buizen verdeeld in warmgewalste naadloze vierkante buizen, naadloze vierkante buizen en qb vierkante buizen.

Valse en inferieure vierkante buizen zijn gemakkelijk te vouwen. Vouw is een verscheidenheid van gebroken lijnen gevormd op het oppervlak van vierkante buizen, en dit defect loopt vaak door de lengterichting van het hele product. De reden voor het vouwen is dat de nep- en slordige fabrikanten de snelheid volgen, de reductie is te groot, wat resulteert in oren,San LorenzoGalvaniseerde roestvrij stalen vierkante buizen, vouwen gebeurt tijdens de volgende rolling, de gevouwen producten zullen breken na buigen, en de kracht van de vierkante buis zal sterk worden verminderd.


San LorenzoWat zijn de specificaties van gegalvaniseerde vierkante buizenKwaliteitsclassificatie van



Functionele index analyse van qb vierkante buis --mechanische functie van plastic vierkante buis. Vaste buiging zoals de naam suggereert, is om de buiging compact te maken. Tijdens de werkelijke buiging worden de binnenste en buitenste rollen en de binnenste en buitenste wanden van de pijp blanco in beide richtingen samengedrukt.

Het polijstproces van vierkante tube vierkante buis wordt in ons leven op grote schaal gebruikt, dus in het volgende toepassingsproces zijn de eisen voor vierkante buis op vele plaatsen ook vrij streng, vooral voor oppervlaktebehandeling. Vandaag introduceren we in het kort hoe het polijstproces moet worden uitgevoerd.

Volgens de metallografische classificatie, de aaneengesloten toestand van vierkante buis: A. hypoeutectoid staal (ferriet + peerlite); Europees staal (perelite); c. precipitatie van staal door een gemeenschappelijke vierkante buis (peerlite +-cement); d. Ledeburiet staal (peerlite + cement).

systeemBuizen worden ingedeeld aan de hand van de vorm: gesmeed staal; gietstaal; Warmgewalst staal; Koud getrokken staal.

Buizen van vierkante buizen voor ketels met lage en middelhoge druk (gb-) zijn van hoge kwaliteit, van koolstofstructuur staal, warm gewalst en koud getrokken (gewalst) vierkante buizen voor oververhitte stoombuizen, kokende waterbuizen voor ketels met lage en middelhoge druk van verschillende structuren en oververhitte stoombuizen, grote rookbuizen kleine rookbuizen en boogbakstenen buizen voor locomotieven. (gb- is een hoogwaardig koolstofstaal, gelegeerd staal en roestvrij hittebestendig stalen vierkante buis voor het verwarmen van boilers met hoge druk en boven. Hoge druk vierkante buis voor chemische kunstmestapparatuur (GB - is een hoogwaardig koolstofstaal en gelegeerd staal vierkante buis geschikt voor chemische apparatuur en pijpleidingen met bedrijfstemperatuur van ~ ~; en werkdruk van ~ mA.

Steekstaal A. mechanisch staal: a) Gehakt en gehard constructiestaal; b) Oppervlakteverhardingsstaal: met inbegrip van carburiseerd staal, ammoniated staal en oppervlakteblusstaal; c) gemakkelijk te snijden constructiestaal; d) Staal voor koudplastic vormen: met inbegrip van staal voor koudstempel en staal voor koudgewalst opschrift.


San LorenzoWat zijn de specificaties van gegalvaniseerde vierkante buizenKwaliteitsclassificatie van



Het gietijzer verwijst naar het product dat is vervaardigd door het smelten van ijzererts in hoogoven. Het wordt voornamelijk gebruikt voor de vervaardiging van staal en voor het gieten van vierkant. Giet het gietijzer in de smeltoven om gietijzer (vloeibaar) te verkrijgen en giet het gietijzer in een gietbuis van vierkant. Dit soort gietijzer heet gietijzer.

gemiddelde methodeDe vierkante pijp is de naam van vierkante pijp, Rockwell hoek (HRC) en Vickers hoek (HV) van qb vierkante buis. Hoek is een gauge naald om het zachte en harde niveau van metaalgegevens te wegen. De hoek methode wordt zelden gebruikt om de interne hoek in de huidige levensduur te bepalen. Het gebruikt het metaalgegevensoppervlak getest onder de vaste belasting van de inspringer met een bepaald aantal en vorm om de hoekwaarde te bepalen naar gelang van het niveau van het object.

San LorenzoIndien de resultaten van de inspectie ongekwalificeerd zijn (met inbegrip van de punten waarvan de resultaten van de eerste inspectie ongekwalificeerd zijn en de inspectie niet is toegestaan), kan de leverancier ze een voor een ter aanvaarding indienen; Of opnieuw warmtebehandeling uitvoeren (het aantal RE warmtebehandeling mag niet groter zijn dan de tijd), is het materiaal te zacht om de eisen te beïnvloeden, zodat de kwaliteit van de onderdelen wordt gewaarborgd en rimpels worden voorkomen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

SanLorenzoadviserennieuws
SanLorenzoLaatste nieuws