San LorenzoTechnologie van droge transformatorenProductprestaties en falen

  • vrijgavetijd:2022-06-22 06:42:25
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:472
  • Korte omschrijving:

    San Lorenzo,San LorenzoOnderhoud van een transformator met olieonderdompeling, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse t

Artikel inhoud
San LorenzoOnderhoud van een transformator met olieonderdompeling, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur,San Lorenzo315 KVA-olie-type transformator, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

San LorenzoDry type transformator, een statische elektrische apparatuur,San LorenzoTemperatuurnorm voor olieonderdompelde transformatoren, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Bakixanov.kgmElektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.


San LorenzoTechnologie van droge transformatorenProductprestaties en falen



In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Verbetering van de kwaliteit„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

lekkage van bout- of buisexterne draad

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.


San LorenzoTechnologie van droge transformatorenProductprestaties en falen



Verminderde isolering

Doel van het projectWat is de bedrading van droge transformator?

Energiebesparende analyse van de transformator

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

San LorenzoDe projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Droge transformator

SanLorenzoOverige productinformatie
  • AltamuraHydraulisch hefplatform van het type schaarDe belangrijkste kenmerken en toepassingsgebieden

    AltamuraHydraulisch hefplatform van het type schaarDe belangrijkste kenmerken en toepassingsgebieden

  • AltamuraOpklapbrugMarkeer de inhoud van gestage groei

    AltamuraOpklapbrugMarkeer de inhoud van gestage groei

  • Ren Qiu.Hydraulische druk van de mobiele instapwasIs de ontwikkelwaarde hoog?

    Ren Qiu.Hydraulische druk van de mobiele instapwasIs de ontwikkelwaarde hoog?

  • Venray.kgmHoeveel is het hydraulische hefplatform van de geleiderailDe reden waarom de spot niet kan

    Venray.kgmHoeveel is het hydraulische hefplatform van de geleiderailDe reden waarom de spot niet kan

  • Rio Cauto.Huishoudelijke liftOpmerkingen over het economische systeem

    Rio Cauto.Huishoudelijke liftOpmerkingen over het economische systeem

  • Evry op Seine12 meter mobiele liftWat zijn de kwaliteitsmethoden?

    Evry op Seine12 meter mobiele liftWat zijn de kwaliteitsmethoden?

  • Voorburg.kgmKleine lift villaStatus van bewegingsfoutdiagnose

    Voorburg.kgmKleine lift villaStatus van bewegingsfoutdiagnose

  • Nyiregyhaza.kgmHydraulisch hefplatform 18 meterfabrikant

    Nyiregyhaza.kgmHydraulisch hefplatform 18 meterfabrikant

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!